tisdag 2 oktober 2018

Bensindriven högtryckstvätt självsugande

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag! Norge, Finland och Danmark.


Hitta ditt närmaste varuhus. Med flera praktiska tillbehör rengör högtryckstvättarna snabbt, grundligt och bekvämt! Högtryckstvättar gör skinande rent även på de besvärligaste platserna. Köp dina tillbehör till din högtryckstvätt hos oss.


Snabba och säkra leveranser. Beställ redan idag på bonnet. Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. Bensindrivna högtryckstvättar. Maximal flexibilitet - helt utan strömförsörjning.


Tack vare de kraftfulla bensinmotorerna, behöver inte maskinerna i G-klassen någon strömförsörjning. Med en robust ram och stora hjul, är de perfekta på ojämna underlag. Passar för rengöring av släpvagnar, båtar, uppfarter, i sommarstugan och mycket mer. ALCON typ Jet Cleaner är en bensindriven högtryckstvätt med god kapacitet och ändamålsenlig design.


Steglöst reglerbart tryck och kemikaliedosering. Med en högtryckstvätt så råder du bot på problemet - och när man är byggvaruhuset när det måste bli bra erbjuder vi såklart högtryckstvättar från kända varumärken till låga priser! På BAUHAUS har vi högtryckstvättarna för alla ändamål: rengör terrassen, bilen, båten eller cykeln - oavsett vad du söker kan du vara säker på att du hittar rätt högtryckstvätt för dig.


Vilken är egentligen bäst? Självsugande axialpump från Kränzle med. Professionell bensin-driven kallvattentvätt till tunga uppgifter utan användning av el.


En robust högtryckstvätt med bensinmotor från Honda. Maskinen är självsugande och därmed inte beroende av ström- eller vattenförsörjning. Smarta lösningar som gör vardagen enkel och rolig både på kontoret och hemma. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Med högtryckstvättar kan du göra dig av med frustrerande, hårt sittande smuts på bilar, fasader, terrasser och stenplattor.


Bensindriven högtryckstvätt självsugande

Du får inte bara mycket rengöring för pengarna, du kan helt enkelt glömma. Hyr dina maskiner hos Täll Maskin i Vagnhärad. Champion 1Bar bensindrivna högtryckstvätt är den mindre av de tre modellerna i vår nya serie av högtryckstvättar. Denna smidiga högtryckstvätt är godkänd enligt EUoch byggd kring vår egen Champion 196cc motor. Den är utvecklad och designad för att klara alla arbeten som kan.


Tryckslang och tvättpistol ingår. Tvätten kräver endast bar vattentryck. Alltså kan högtryckstvätten användas på ställen där man inte har tillgång till ett vattenuttag. Pålitliga och hållbara Honda-motorer ger lång livslängd. Högt tryck och vattenmängd reducerar rengöringstiden till ett minimum.


HPW-pumpen producerar högtrycksvatten med hjälp av kraften från basmaskinens hydraulsystem. När det hydrauliska oljeflödet slås på till pumpen startar det omedelbart och den patenterade tekniken som omvandlar hydraulkraften till högtrycksvatten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...