onsdag 5 december 2018

Koppla dator till tv trådlöst samsung

Koppla dator till tv trådlöst samsung

Europas överlägset största specialkedja inom kvalitets-hifi. Få hjälp i butiken eller kundtjänsten med en av våra 7HiFi passionerade medarbetare. Samsung Smart View.


Den låter dig även styra din TV via din mobil. Vi visar hur du kopplar datorn till tv :n både trådlöst och med sladd. HDMI på både TV och dator. Du kan behöva ställa om ljudinställningarna på datorn. Och hade du tänkt koppla in hdmi-sladd från datorn , så har du ju definitvt det.


Apple TV och Chromecast. Det enklaste är kanske att koppla in en extern mediaspelare i en hdmi-port på din tv. Med dem kan du få bild trådlöst både från datorer , telefoner och surfplattor.


Men har du en modern tv och en hyfsat ny dator är chansen god att du redan har tillgång till Miracast. Stäng av tv och dator och koppla in de rätta sladdarna enligt någon av kombinationerna ovan. Det är utgångarna på datorn och ingångarna på tv :n som ska användas. Slå på datorn och tv :n.


Se till att tv :n är inställd på rätt av-kanal. Ofta kan du växla mellan olika ingångar. Om du vill kan du hoppa över detta steg. Från den nyligen uppkomna menyn klickar du på Anslut till en trådlös skärm. Börja med enkel installation.


Jag flyttade nyligen till en ny lägenhet, och skulle behöva någon lösning för att kunna se datorskärmen på min TV , men trådlöst. Som det är nu SKULLE jag kunna dra en HMDI-kabel dit ( TV :n är på andra sidan av samma, relativt stora, rum), men vill helst undvika detta. TV -världen och datorvärlden börjar flyta samman allt mer. Idag är det helt naturligt att ha mediaspelarfunktioner i TV :n för att kunna spela upp film och surfa på internet.


Många vill dock kunna nyttja alla datorns funktioner i TV -rutan och idag är det sällan svårt att koppla datorn till TV :n. Hur man kopplar en dator till tv :n. Mobilskärmen är rätt liten, din tv förmodligen bra mycket större. Så varför inte se till att få upp mobilens bild på tv :n, dessutom trådlöst ! Kanske kan koppla dator till TV trådlöst på annat sätt än WiFi.


Du har de bästa möjliga förutsättningarna att koppla ihop din dator med TV :n. Ljudet kommer att skickas i samma kabel som bilden. Från routern till PC:n använder jag mig trådlöst nätverkskort modell ASUS PCE-AC68. Vi vill kunna streama filmer, videoklipp från VLC till tv :n och även få ut ljudet givetvis. I vår tv så har vi redan åtkomst till netflix och osv.


SmartThings på din mobil och tryck på din TV i översikten. Klicka på menyn upptill. Att koppla upp dig är enkelt! De flesta datorer är fyllda med film och tv i dag. Och med en platt- tv hemma vill man kunna se filmen där.


Koppla samsung surfplatta till tv trådlöst. Lösningen heter mediespelare. Galaxy Tab SLite 10.


TV -tittande har förändrats drastiskt under åren, från att bara titta på din lokala analog kanal, till massor av kanaler, streaming och nu kan du spegla allt från datorn till din TV. Det har varit många sätt på hur man kan spegla PC till TV.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...