måndag 25 februari 2019

Gsm strömbrytare 12v

Slår på element via SMS. Fri frakt vid köp över 300. Nordens bredaste sortiment av tillbehör till hemelektronik, köp idag! Passa på att fynda redan idag! Spana in våra nyheter här.


Beställ enkelt online! Produkter i begränsat antal. Till riktigt bra priser. Tusentals smarta, säkra, miljövänliga och energisnåla produkter som lyser upp ditt hem. Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg.


Delbetala i upp till månader. Med en YOYOPower huvudenhet och den praktiska appen kan du fjärrstyra stycken YOYOPower. Sikom GSM 12A, fjärrstyrd strömbrytare och larmsändare via GSM -nätet.


Fjärrstyrning från telefonen! Temperaturövervakning GSM 12A är en fjärrstyrd strömbrytare och larmsändare med inbyggt GSM modem. Med en fjärrströmbrytare kan du förvåna och imponera med att slå av och på dina komponenter med hjälp av en trådlös fjärrkontroll. Med dubbeltryck menas det att du trycker en gång för att slå på och en gång för att slå av.


Fungerar perfekt till att t. Denna produkt går ej längre att köpa med dubbeltryck utförande. Med radiovågor får fjärrströmbrytaren en väldigt lång räckvidd då du behöver varken rikta kontrollen mot mottagaren och inte heller visuellt se mottagaren. Ha i åtanke att den räckvidden minskas desto mer saker som är mellan sändaren. Se hela listan på stylingwebben.


Gsm strömbrytare 12v

Vi har bekräftat att denna fjärrströmbrytare har en väldigt lång räckvid upp till otroliga meter. Vi har dessutom även haft kunder som uppgett att fjärrströmbrytaren har fungerat på ett avstånd över 1meter. Styrboxen är ej 1 vattentät. Det är dock väldigt enkelt att vattentäta den. Du öppnar den lätt med en liten mejsel och sen applicerar silikon i skarven, vid inkommande kablar samt över det lilla hålet på undersidan (som används för att programmera nya kontroller till fjärrströmbrytaren) och trycker bara ihop den så är den 1 vattentät.


Den bli så pass tät att den kan rent av sänkas ner i vatten. Det innebär att du enkelt kan lägga till extra kontroller till styrboxen genom att enkelt trycka på en knapp på styrboxen samtidigt som du trycker på fjärrkontrollens on-knapp. Skulle du tappa bort fjärrkontrollen eller att den går sönder kan du enkelt bara köpa en ny istället för att byta ut hela produkten. Extra kontroller finner du här!


Du kan även programmera en fjärrkontroll att styra flera relän samtidigt. V varianten fungerar med en spänning mellan V till V. Denna fjärrströmbrytare klarar av strömmar upp till A. För bästa livslängd rekommenderar vi att du använder ett extra vanligt relä och styr det relät me denna fjärrströmbrytare. Det som ingår är en styrbox och en fjärrkontroll. Reläenhetens mått: Längd mm, bredd m. Med den fjärrstyrda strömbrytaren kan du styra upp till eluttag via GSM -nätet!


Superpraktiskt på platser där det inte finns internet! Gör det möjligt att slå på värmen i sommarstugan dagen före ankomst. Inbyggd temperatursensor gör att ansluten utrustning kan slås på automatiskt om det blir för kallt.


Gsm strömbrytare 12v

Med bekväm och energibesparande fjärrstyrning via GSM -nätet ser du till att fritidshuset eller hemmet alltid har lagom temperatur! Med ett enkelt SMS kan värmen justeras från t. Det kan till exempel vara i fritidshuset eller båten. Huvudströmbrytare, 1A. Stort utbud av reservdelar.


Hitta enkelt rätt del med ditt reg nummer online! Jämför pris på produkter och återförsäljare inom renovering och bygg. GSM 12VSMS är en fjärrstyrd strömbrytare med inbyggt GSM modem. Kan ansluta upp till st extraenheter.


Tuff vippströmbrytare med lätthål i armen och gummidamask. Håldiameter: Ø 1mm. A, V (max. A, V). Hög kvalitet Bra priser Brett proffssortiment Snabba leveranser! Styr eluttag, lampor etc. Lägg till i shoppinglistan.


Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...