onsdag 17 april 2019

Honeywell värmefläkt

Honeywell värmefläkt

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag!


Norge, Finland och Danmark. Hitta ditt närmaste varuhus. Enormt utbud online av värme och ventilation för uterum och växthus. Fraktfritt fr 499kr. Experthjälp direkt i chatten.


Stor faktabank, vi hjälper dig lyckas i växthuset. Köp Värmefläktar hos Conrad. Tystgående och stänksäker värmefläkt med tre värmelägen. Kan monteras på vägg med flexibelt väggfäste. Justerbar termostat.


Honeywell värmefläkt

Frostvaktsfunktion och överhettningsskydd. Välj mellan riktad eller rundstrålande värme. Display med indikering av inställning och aktuell temperatur. Schibsted är ansvarig för din data på denna webbsajt. Termostaten kan du justera för att få önskad konstant temperatur i rummet.


Den är utrustad med en automatisk avstängning vid överhettning och även en frostvakt. Våra värmefläktar ger skön extravärme där det behövs. Med behändig storlek kan de enkelt flyttas efter behov. Värmefläktarna har reglerbara värme lägen så att du enkelt hittar rätt temperatur och de mer avancerade modellerna har ytterligare funktioner som timer, frostvakt och IP-klassning som tillåter placering i t. The future is what we make it.


Honeywell värmefläkt

Alltid 3dagars öppet köp, prisgaranti och gratis frakt. Några cookies är nödvändiga för att websidan ska kunna fungera. Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. E-post: lifesafety. Delbetala i upp till månader.


Lämplig för rum upp till m². Honeywell AIDC HCE200BE Värmefläkt m² Svart. Se urval av Värmefläktar! Få 3dagars öppet köp, prisgaranti och gratis frakt. Denna värmefläkt i proffsutförande med steglös termostatstyrning skapar snabbt en behaglig rumstemperatur.


Den robusta konstruktionen i metall lämnar inget att önska. Det praktiska bärhandtaget gör den lätt att transportera. En speciell fördel är varningsmärket, som blir knallrött vid upphettat utblåsgaller och därmed varnar för brännskador. Fri frakt) Gå till butik.


En värmefläkt använder, som namnet antyder, en fläkt för att blåsa luft över en värmekälla, till exempel ett värmeelement. Det uppvärmda luften blåses ut i rummet och värmer snabbt upp det. Värmefläktar har flera fördelar jämfört med andra uppvärmningskällor såsom radiatorer och värmepumpar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...