torsdag 18 april 2019

Öb mikrovågsugn

Öb mikrovågsugn

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda! Hitta rätt produkt till rätt pris.


Låt oss göra vardagen enkel, mysig och rolig med tusentals produkter för ett enklare hem. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Lägst priser på Microvagsugn Spara pengar nu! Då har du kommit helt rätt! Här ser du ett urval av vårt sortiment.


Många är smarta, andra är roliga. Välkommen att fynda på ÖoB! Mikrovågsugn Voltage 700W 20L med effektlägen, vit 1kg 6kr. Microlock till mikrovågsugn , transparent. Liten, stor eller inbyggnadsmikro.


Hos oss hittar du samma varor som på andra varuhus. Enda skillnaden är att det är lägre priser hos oss! Letar du efter produkter inom hushåll? Självklart hittar du ännu fler produkter inom hushåll i våra varuhus. I vårt breda utbud av mikrovågsugnar finns något som passar alla.


Vällj mellan en mikrovågsugn i rostfritt eller vit design, med enkla eller mer avancerade funktioner som upptining, grill och varmhållning. Ska det gå snabbt att laga mat eller värma upp resterna från gårdagens middag? Då är en mikrovågsugn den perfekta lösningen. Den praktiska mikrovågsugnen har alltid en funktion att fylla i hemmet, den både effektiviserar matlagningen och värmer gårdagens middag.


Tina, värm eller tillaga – mikron underlättar vardagen både för ensamhushållet liksom den stora familjen. Plocka upp din nya mikrovågsugn i ditt närmsta varuhus. I testet ingår flera modeller som har grillfunktion och varmluftsfunktion. Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar.


Köp mikrovågsugn för effektiv matlagning. Det är bra för dig och bra för miljön. Cylinda har mikrovågsugnar som passar de flesta kök.


De kommer i olika storlek och i färger som svart, vit och metall. Oavsett om du letar efter en liten mikrovågsugn med glasfront som passar perfekt i grunda överskåp eller en större mikro med grill- och crispfunktion finner du det här hos oss. En mikrovågsugn är lätt att installera. Den behöver bara ett jordat uttag för 1-fas med A säkring. Vissa kombinationsugnar kan dock kräva A säkring.


Den mikrovågseffekt man får ut och som ska värma maten är ungefär hälften så stor. En fristående , liten och smidig mikrovågsugn i vitt. Perfekt för dig som vill tina, värma och laga mat i mikro. En av våra bästa små mikrovågsugnar.


Med effektlägen och timer. Kapacitet: liter. Effektiv och prisvärd mikrovågsugn som underlättar matlagningsbestyr av alla slag!


Fem effektlägen finns att tillgå, och för dig som är osäker finns dessutom ett antal förprogrammerade uppvärmningsalternativ för bl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...