tisdag 19 november 2019

Underhållsfria batterier

Underhållsfria batterier

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag!


Norge, Finland och Danmark. Hitta ditt närmaste varuhus. Fri frakt och leverans nästa dag. Upp till lägre pris hos oss! En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Gratis att använda! Batterier som passar till olika fritidsändamål som båt, husvagn, husbil, snöslungor, åkgräsklippare m. Inbyggd laddindikator och extra lång batteritid. Användningsområden är UPS-system, telefonväxlar, brandlarm- och andra säkerhetssystem, solcellsystem, medicinteknisk utrustning och naturligtvis som backupbatteri i strömförsörjningsutrustning.


Batteriet har lång livslängd och är verkligen underhållsfritt. Laddningen håller längre än i ett konventionellt MC- batteri. Blybatterierna är tåliga och klarar djupa urladdningar utan att behöva ta skada. En webbshop där du hittar alla sorters batterier och laddare,från klocka till truck.


Moderna bilbatterier är som regel slutna (underhållsfria) och man kan inte mäta syradensiteten på samma sätt som gick med äldre typer av bilbatterier. Att batteriet får för lite laddning kommer därför ofta som en överraskning. Batteriladdaren kan anslutas för underhållsladdning, utan att öppna motorhuven. Bilbatterier från BOSCH är underhållsfria gjorda med silverkalcium teknologi och överstiger orginaltillverkarnas specifikationer och prestanda. Valet av batteri påverkas av typ av utrustning, körförhållanden och klimat och därför finns batterierna i tre olika utförande för att uppfylla alla krav.


Underhållsfria batterier

Slutna batterier är inte helt slutna eftersom dom måste ventilera gasen vid laddning. Om dessa överladdas för många gånger så kan vissa av dessa batterier förlora så mycket vätska att dom dör i förtid. De är ventilreglerade batteri av AGM-typ. Det innebär alla de fördelar som ett blybatteri ger: lång livsläng hög ladddningsmottaglighet, jämn strömförsörjning och låg självurladdning.


Powerfit är underhållsfria och vibrationståliga. Och batterierna är dessutom helt återvinningsbara. Tusentals smarta, säkra, miljövänliga och energisnåla produkter som lyser upp ditt hem.


Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Sveriges största utbud av batterier – Inga avgifter och garanti för bra service! Lifeline AGM batterier. Street Bob, Wide Glide, Low Rider, Fat Bob mfl. Spec: aH1(10h-R) 2C.


Längd: 177mm Bredd: 88mm Höjd: 155mm. Underhållsfria AGM batterier för Harley-Davidson FX utan spill och risk för att förstöra något. KLICKA PÅ MAGNALOGGAN ovan för att komma till andra.


Underhållsfria batterier

Yuasa fritid är utrustade med gnistskydd mot externa gnistor, vilket ger optimalt skydd vid yttre påverkan. Alla batterier i 12v som du hittar i denna kategori är underhållsfria och passar till mängder av olika produkter som behöver batteri. Kanske söker du efter ett batteri som passar till belysning, UPS:er eller larmsystem? Då är det ett 12V 7Ah CT (AGM) batteri 151x65xdu söker. Eller du kanske letar efter ett 12v batteri till ditt verktyg?


Dessutom är Bosch bilbatterier helt underhållsfria, detta tack vare att batterierna är slutna och man kan inte fylla på batteriet. Man har kunnat tagit fram dessa unika egenskaperna efter flera års forskning och utveckling tillsammans med de största batteritillverkarna i världen. Slutna och underhållsfria startbatterier med EFB-teknik (Enhanced Flooded Battery) som är särskilt utvecklade för bilar med start- och stopteknik. Dessa ”bättre” bilbatterier är oftast underhållsfria och det vanligaste valet för kunder. Batterierna tål att cyklas dubbelt så många gånger som standardbatterier.


Underhållsfria batterier

Om man vill slippa fylla på med batterivatten så är detta en bra investering. Denna serien från bosch består av moderna, underhållsfria silver-kalciumbatterier. Ett startbatteri för bilen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...