fredag 23 oktober 2020

Starthjälp

Kunskap och tillbehör till hemelektronik, med Nordens bredaste sortiment. Returnera, ångra ett köp? Passa på att fynda redan idag! Spana in våra nyheter här. Beställ enkelt online!

Produkter i begränsat antal. Till riktigt bra priser. Med cigarettändaruttag, batteriindikator, LED-belysning och ett Ah inbyggt, underhållsfritt AGM-batteri med överbelastningsskydd. Starthjälp med kraftiga kablar och batteriklämmor.


Nätadapter för 2V och laddkabel för V medföljer. Avsedd för fordon och båtar. Idealisk starthjälp i krisande situationer, får ditt batteri att hoppa igång inom min.

Kopplas in via fordonets V-uttag. Så här kopplar du startkablarna. Stäng av den bil som ska ge ström. Hög kvalitet Bra priser Brett proffssortiment Snabba leveranser! Perfekt att ha i bilen för alla situationer där man behöver lite extra och lättillgänglig ström.


Detta är både en starthjälp och ett extrabatteri. Få andra produkter i denna prisklass har så pass många uttag och användningsområden. En startbooster är en variant av starthjälp. Din bil kan ha särskilda uttag för starthjälp. Finns brandrisk med litiumbatterier – ladda aldrig där det finns brännbart material.


Använd inte ett helt nedfruset starthjälpsbatteri. Alltid snabba leveranser! Branschens snabbaste och säkraste leveranser. Inköpspris (kronor) 999.


Hemfint är byggvaruhuset på nätet som erbjuder högsta kvalitet till bra priser.

Välkommen till Jula! Laddas med 2V uttag. Jag godkänner att få kommersiell information via e-post från Conrad. Jag vet att jag kan avbryta när som helst.


Nästa generations nödstartare ! Nu behöver du inte längre bära runt på stora, tunga nödstartare. Här hittar du en rad säkra,. Verktyg till bra priser.


Vi hjälper alla på vägen dygnet runt i hela landet, oavsett om du har assistansförsäkring eller inte. Att hitta en lämplig starthjälp handlar framför allt om att välja storlek. Fråga dig själv hur djupt urladdat batteri du vill kunna boosta och vad det batteriet har för kapacitet.


Har du ett batteri på säg 8CCA (cold cranking amperes, den ström batteriet kan leverera vid minusgrader) och du vill vara redo för allt, ja då är det en rejäl starthjälp du behöver. Vi erbjuder Support, Utbildningar, Introduktion, Kom igång med YouGive! Genomgång - Överflytt, Boka Payments, Introduktion till Boka.


Köp Batteriladdare snabbt och enkelt på nätet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...