tisdag 8 maj 2018

Elverk honda eu30i

Bensindrivna, dieseldrivna och traktordrivna elverk i alla storlekar och prisklasser. Sveriges bredaste sortiment av elverk och reservkraftaggregat. Elverken är tysta, lätta och kraftfulla.


Vanligaste användningsområdet är som reservkraft vid strömavbrott. Vilket är bästa priset? Jämför innan du köper!

En oberoende tjänst som hjälper dig att jämföra produkter och tjänster online. Honda portabla elverk med inverter laddningsteknik levererar elektricitet av samma kvalitet som uttagen i hemmet. Enastående tysta och pålitlig prestanda.


W, 13A effekt med laddning, bensindrivet elverk. Bensindrivna elverk från Honda ger en driftsäker reservkraft med låg bensinförbrukning. Honda elverk är lättstartade och mycket pålitliga.


Detta gör elverket lätt att transportera, (släpvikt endast kg). Eu30i uppfyller EU:s miljökrav Euro2. Kompakt, låg vikt, lätt att hantera och flytta med hjälp av det utfällbara handtaget.

EU30i erbjuder hela kW maxeffekt och kW kontinuerlig effekt, idealiskt för en bred skala av fritidsprodukter och konstruktionsarbeten som kräver en tyst och transportabel stömkälla. Supertyst inverter elverk som ger ett flöde av ren och jämn el, vilket möjliggör anslutning av känslig elektronik. Alltid med snabb leverans!


Professionell rådgivning. Tack för att du köpte ett elverk från Honda. Denna bruksanvisning omfattar drift och underhåll av elverket EU30i. All information i detta dokument utgår ifrån den senaste tillgängliga produktinformationen vid godkännandet för tryckning.


Vår kunniga personal guidar dig rätt och hjälper till med teknisk rådgivning inför köpet. Hondas EU-serie är av hög kvalitet och med ny teknik innanför det extremt ljudisolerade skalet. Kompakt ljuddämpat elverk med två hjul och utfällbart handtag. Sinuskurvan är mycket bra.


Med en kraftig och pålitlig OHV 4-taktsmotor som är lätt att starta med både snör- och elstart. Inverterelverk i HÖG kvalitet till bra pris. Har 2st honda elverk en eu 30i och en eu 2. Honda EU 30is – Pålitligt elverk med elstart.


Den tysta driften gör det idealisk för. Varvtalet regleras efter effektuttag. Kan parallellkopplas.

Beställ idag på Campingtillbehör4u. EU- elverken har hög kvalitet på strömmen, så att de kan driva känsliga mätinstrument och datorer utan problem. EU-serien kan du parallellkoppla och får då.


Tyst och ekonomisk drift. För känslig elektronisk utrustning. Robust inverter elverk.


En mikrodatorreglerad sinusvågsväxelriktare ger el av kommersiell kvalitet och gör detta elverk idealiskt för användning till frekvenskänslig elektrisk utrustning som till exempel datorer och tv. Endast staring;tt i butik som visningsex. Logga in för att se prisuppgifter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...