tisdag 8 maj 2018

Superflow techno

Superflow Techno är en nyutvecklad pump som har marknadens lägsta eneriförbrukning. Den är tillverkad i plast och rostfria material och kan på så sätt användas i både söt- och saltvatten. Den kraftiga vorteximpeller klarar stora partiklar, upp till mm. Ett inbyggt termoskydd stänger av pumpen om den går varm. Kan användas i saltvatten.


Superflow techno

Keramisk axel med gummibussningar. Energiförbrukning: 1watt. Kontrollern har en display som visar pumpens energiförbrukning och valt program.


Kopplas strömmen ur kommer pumpen ihåg valt program och startar på samma när den återfår strömmen. Pumptyp: Synkronpump Max. Ska pumpen användas i trånga utrymmen kan kåpan tas bort så att pumpen blir mindre. Den tysta synkronmotorn klarar stora partiklar och är lämpad som filterpump. Den här pumpen har en synkron motor och kan inte varvtalsregleras.


Superflow techno

Tekniska data: Max flöde. Den säkra lågspänningen gör att inga speciella elsäkerhetsåtgärder behövs. Använd jordfelsbrytare!


Med högre tryckhöjd och förbättrad styrning ger denna pump ännu mer flöde i förhållande till energiförbrukningen. Den lämpar sig utmärkt till filter, vattenfall, bäckar, cirkulation och syresättning. Vi utför även anläggningar, stensättning, schaktning för hela eller delar av ditt trädgårdsprojekt!


Superflow techno

Den kan med fördel användas där extra stora krav krävs på elsäkerhet t. Lågvoltsutförandet gör den enkel och säker att installera. Kabellängd: meter. Superflow är en serie pumpar från Pondteam som tagits fram för att ge hög kvalité till mycket.


De lämpar sig utmärkt till filter, vattenfall, bäckar, cirkulation och syresättning. Displayen som sitter monterad på elsladden vid kontakten visar hela tiden hur mycket energi pumpen drar. Rotorn är konstruerad för att släppa igenom partiklar upp till mm, så att smutsen kan hamna i filtret.


Superflow techno

Din varukorg är tom! Du kan låta pumpen gå på låg fart ex. Vi handplockar vårt sortiment och jobbar hela tiden med att förbättra och ta fram nya produkter i proffskvalité till rimliga priser. Genom egen import av flertalet produkter kan vi välja våra produkter med omsorg och samtidgt hålla en bra prisnivå.


Bra för både miljön och plånboken! Slanganslutning mm ingår. Finns i olika storlekar. Med styrboxen reglerar du flödet och sparar ännu mera ström.


För dig som vill ha en porlande trädgård. Prisvärda dammtillbehör, fontäner mm. Motoren er vandtæt indkapslet i beskyttelsesklasse IP6 og er beskyttet mod overophedning med elektronisk overbelastnings beskyttelse, og slukker automatisk ved tørgang eller hvis rotoren blokeres. Da vi hele tiden forbedrer og videreudvikler vore produkter kan tilbehør mm afvige fra billeder på emballagen.


Kvartsröret (glasröret som lysröret sitter i) ska bytas om glaset är grumligt, då detta sätter ner effekten med UVC-ljuset kraftigt. Detta rör passar UVC-enhet PondFriend PRO rostfri med 55W eller 95W lampa. Techno pumperne har kraftige motorer, der både giver et godt flow og en flot trykhøjde, men som alligevel har et lavt energiforbrug.


Längd med filterkåpa: cm. Lavspændingen gør at der ikke kræves specielle sikkerhedskrav. Vi forklarer lidt om vedlige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...